Reikės:
Tešlai:
200 g miltų
1 šaukštelio kepimo miltelių
100 g juodojo šokolado
125 g margarino kepiniams
125 g cukraus
1 žiupsnelis druskos
1 kiaušinis
1 tarkuota apelsino žievelė
1 šaukštelio kepimo miltelių
100 g juodojo šokolado
125 g margarino kepiniams
125 g cukraus
1 žiupsnelis druskos
1 kiaušinis
1 tarkuota apelsino žievelė
Glazūrai:
100 g cukraus pudros
1 stiklinė apelsinų sulčių
1 stiklinė apelsinų sulčių
Gaminimas:
1.Į virtuvinį kombainą reikia sudėti margariną ir cukrų ir išsukti iki vientisos masės. Po to įmušite kiaušinį ir apelsino žievelę.
2.Išlydyti šokoladą.
3.Dubenyje sumaišyti miltus su kepimo milteliais ir druska.
4.Į plakinį supylkite šokoladą, suberkite miltus ir gerai išminkykite.
5.Suformuokite tešlą į rutulį, suvyniokite jį į polietileno plėvelę (tinka ir folija) ir padėkite 2 valandoms į šaldytuvą.
6.Tešlą iškočiokite ir su sausainių formele išspauskite sausainius. Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 10 minučių.
7.Sausainių viršų aptepkite glazūra. Ją pasigaminti labai lengvas ir greitas darbas: cukraus pudrą gerai išmaišykite apelsinų sultyse.
Crystal
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą